Alliantie houdt niet van pottenkijkers?

Vorige week schreef ik over de verschillen in wat de Alliantie schrijft in de nieuwsbrieven en wat zij vertelt tijdens de klankbordmeetings. Eigenlijk over wat er juist niet in de nieuwsbrieven staat. (pottenkijker)

In gesprek
Toen ik net begon met de website dacht ik dat het mogelijk zou zijn om een twee richtingen gesprek te voeren met de woningbouwvereniging. Helaas kom ik er elke week meer achter dat zoiets blijkbaar niet gewenst is.

Uitnodiging
Ruim een week geleden verstuurde de “Senior Gebiedscoƶrdinator” (Dhr. Colpa) de uitnodiging voor een volgende klankbordbijeenkomst. Ik hoorde dat van de klankbordleden. Omdat ik bij de laatste 2 meetings aanwezig was en ook de notulen ontving had ik verwacht er ook deze keer weer voor uitgenodigd te worden. Niet dus.

Geen respons
Donderdag een week geleden heb ik T. Colpa een mailtje gestuurd. Ik vroeg hem daarin: ” Ik heb geen uitnodiging ontvangen, is dat correct? “.
Helaas moet ik melden dat ik taal noch teken terug ontvangen heb.

Communicatiekanaal
En dat terwijl er zelfs tijdens de laatste bijeenkomst duidelijk gevraagd is om het communicatiekanaal richting Henk weer te openen! Iets wat zelfs in de notulen staat šŸ™‚ (pag 11 4. rondvraag)

Het verslag van de meeting
Inmiddels voelt het deelnemen aan de klankbordgroep een beetje aan als overleggen met de beul, en dan inspraak krijgen in hoe hoog hij de galg gaat maken.
Als je nieuwsgierig bent naar wat er volgens de Alliantie allemaal besproken is lees dan het verslag wat door hen gemaakt is.
Kijk zelf wat er verder nog in de notulen staat (pdf)

Lees Interacties

Reacties

  1. Jette zegt

    Dank voor het delen van de notulen Henk! Fijn om zo op de hoogte gehouden te worden.

  2. Tom Schalken zegt

    Ik was ook aanwezig en heb noch de notulen noch een uitnodiging voor de volgende meeting ontvangen. Blijkbaar willen ze goedkeuring voor hun plan krijgen van de klankbordgroep en dan zijn sommige leden misschien niet welkom?

  3. Karin Cozijnsen zegt

    Inderdaad, heel fijn om zo goed op de hoogte gehouden te worden, ook bedankt van mij Henk.