Beste wensen voor 2020

Beste medebewoners, sympathisanten en iedereen die deze website leest,

Namens mij en de Kraaivogels wens ik jullie en jullie dierbaren heel plezierige Kerstdagen en een fijne jaarwisseling toe!

Ook in 2020 gaan we door met het werken aan een voor alle bewoners van het Vogelbuurtprojectgebied goed plan. Samen staan we sterk in ons streven om de Alliantie bij de les te houden.

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat alle optimistische renovatieplannen van tafel werden geveegd. In het afgelopen jaar hebben we ons sterk gemaakt om gehoord te worden. Ik hoop dat jullie net als ik door willen gaan met het naar buiten brengen van ons geluid. Samen ervoor zorgen dat de huidige bewoners niet opgeofferd worden aan het streven om maar zoveel mogelijk huizen in onze tuinen te bouwen. Er wordt ons voortdurend verteld dat wij een keuze hebben, samen moeten we ervoor zorgen dat die keuze meer is dan het voldoen aan de wensen van de woningbouwvereniging.

Samen sterk in 2020!

Lees Interacties

Reacties

 1. M.roest zegt

  Ook de beste wensen voor alle mensen .
  De eengezinswoningen bij mij in de straat worden gerenoveerd.deze zijn van hetzelfde bouwjaar . Ze krijgen nieuw dak ,nieuwe ramen inclusief kozijnen ,muurisolatie met nieuwe soort (geen korrels )nieuwe deuren ,luchtafzuiging in huis .dit alles gaat gebeuren schrik niet voor het wonderlijke bedrag van 40 euro verhoging per maand dit is door bewoner gezegd heb het alleen niet op papier gezien. Voor dit bedrag mogen ze vandaag nog bij mij aan de gang .oja ook 6 zonnepanelen op het dak . Wat ik me afvraag waarom bij deze woningen wel en bij ons niet

 2. An van den zegt

  Henk, ik wens je een in alle opzichten een heel goed 2020 samen met allen die je lief zijn
  Ook mijn dank dat je ons altijd zo goed op de hoogte houdt op je website.
  Samen Sterk in 2020!
  Groetjes An