Eens of oneens?

Na de bijeenkomst in de Bron wil ik graag de bewoner de kans geven om te laten weten wat hij/zij van het plan vindt. Alleen voor bewoners dus…

Om te kunnen controleren of de inzendingen echt van bewoners afkomstig zijn vraag ik je om een naam en een e-mailadres op te geven. Je naam en e-mailadres worden niet op de website gepubliceerd. Die gegevens zijn alleen om te controleren of je stem geldig is!
Per adres wordt maar 1 stem toegelaten.
Stemmen die niet van bewoners zijn worden verwijderd!

Ben jij het eens met de plannen van de Alliantie?

Lees Interacties

Reacties

 1. Jette zegt

  Ik was er ook niet bij gisteravond omdat ik geen tijd wil verdoen aan welles nietes voor tegen blablabla. Een ieder moet doen wat voor hem of haar goed voelt. No hard feelings… Als ik t goed lees gaat het over planning en in juni komen de plannen. Ik ben voor sloop. Maar wacht de plannen van juni af. Er kan nog van alles gewijzigd worden….

  • Henk van den Bor zegt

   Beste Jette, een deel van de bewoners heeft de nieuwsbrief op papier in de bus gekregen. Anderen niet, Je kunt hem hier lezen. Iedereen mag verder doen wat hij wil maar in een goed plan zijn er geen winnaars en verliezers, bij een goed plan winnen we allemaal!
   In het huidige plan moeten teveel bewoners gedwongen hun huis verlaten. Dat is geen goed plan.

 2. m.roest zegt

  hoi Jette
  leuk dat je voor de sloop bent mijn zege heeft U. de bijeenkomst gaat niet alleen over bla bla bla voor vele bewoners is het gedraai en halve voorlichting van de alliantie een probleem. De meeste bewoners willen gewoon weten waar ze aan toe zijn ik zit al 15 jaar in onzekerheid al veel ideeën van de alliantie gehoord en telkens waait de bui weer over.
  vgr

  • Karin zegt

   Ja Henk, heel herkenbaar, ben het helemaal met jou eens. Woon ook al een hele tijd in mijn huisje, maar heb al jaren niks durven opknappen want, met zoveel onzekerheid of mijn huisje wel mag blijven bestaan, durf je er ook geen geld in steken. Is toch bezopen.

 3. Karin zegt

  Ik bof, denk ik, mijn huis blijft voorlopig staan. Maar wel weer afwachten wat er voor onderhoud gedaan gaat worden, als dat zo gaat worden als al die tijd dat ik hier woon, dan schieten de “blijvers” er weinig mee op. Mijn mening is en dat geld voor al deze “ouderenwoningen” als er goed onderhoud was geweest, waar je als huurders recht op heb, het hele mooie zeer leefbare woningen waren geweest. Dus, geen woningen wat nodig zou zijn om te slopen. Het is verschrikkelijk wat de Alliantie veel mensen aandoet, mensen die al jaren heel fijn in hun huis en in deze buurt wonen. Je hoort je veilig te kunnen voelen in je huis.

 4. Tom Schalken zegt

  Natuurlijk ben ik tegen dit plan. Waar eerst nog onze mening gevraagd werd over 2 opties: slopen/nieuwbouw of verduurzaming, mogen we nu kiezen tussen sloop of uitgestelde sloop, dus zo ongeveer tussen de galg of de elektrische stoel. Dat plan moet van de tafel en er moet een plan komen waar de bewoners echt inspraak in hebben, dus ook de bewoners die nog steeds willen dat hun woning blijft staan en verbeterd, verduurzaamd, gerenoveerd of geïsoleerd gaat worden of hoe je het ook wilt noemen. Kijk naar Portaal waar dit dus wel mogelijk was. Hopelijk neemt de Alliantie de mening van huurders nu eens echt serieus en blijft het niet alleen bij mooie woorden en loze beloftes.

 5. ineke van dijk zegt

  Hoorde net dat de huisjes van Portaal Kwikstaartpad helemaal vernieuwd en gerenoveerd gaan worden, de eerste huisjes op het pad van de Alliantie, liepen altijd al achter wat betreft onderhoud, dit was ook duidelijk te zien aan b.v het schilderwerk, van Portaal zagen de huisjes er veel netter onderhouden uit.

  • Henk van den Bor zegt

   Hoi Ineke, dat is inderdaad al langer bekend. Er was zelfs een paar maanden een voorbeeldwoning waar de renovatie al uitgevoerd is. Daar zitten ook al zonnepanelen op het dak. De huurders van Portaal kunnen zelf een keuze maken uit de voorgestelde verbeteringen. Denk daarbij aan vloer of dak isolatie en andere keuzes die dan steeds een relatief kleine huurverhoging met zich meebrengen. Wanneer je meer dan 3 van de verbeteringen samen laat uitvoeren dan krijg je als huurder 25% korting op de bijtelling.
   Wat Alliantie zegt niet te kunnen, kan Portaal wel en voor een redelijk prijs. Ik zal binnenkort meer details op de site zetten.