Korte berichten week 13

De actiegroep begint vorm te krijgen

Deze week was er een nieuwe meeting van de actiegroep. We hebben in de afgelopen week al veel bewoners naar hun mening over de huidige plannen van de Alliantie gevraagd. De cijfers kan ik nog niet verklappen, maar ik kan wel vast laten weten dat de Alliantie er niet blij van gaat worden.

We hebben helder gemaakt waar we samen voor gaan staan.

  • Het huidige plan moet van tafel.
  • De Alliantie heeft bewoners veel beloofd – Kom je beloftes na!
  • De Alliantie vroeg om onze woonwensen. 75% zei: Wij willen renovatie!
    Nu zeggen wij: Renovatie weer terug als keuze!
  • Beetje tempo… Nu niet weer jaren wachten en onze huizen verwaarlozen – Nieuw plan NU!
  • Voeg geen straten samen die niets met elkaar te maken hebben.

We hopen heel binnenkort weer een bewonersbijeenkomst te houden om jullie allemaal van de nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te brengen. En natuurlijk om samen verder te praten over wat wij willen.

Heb jij al een handtekening gezet?

We verzamelen handtekeningen van bewoners die tegen het huidige plan zijn. We hebben nog niet iedereen thuis kunnen treffen. Heb jij nog niet getekend maar wil je dat graag doen? Laat het dan even weten en we komen bij je langs.

Oproep: “Schrijf je mee?”

Nog heel veel straten missen een verhaal… Heb je een verhaal te vertellen over jouw straat? Laat het weten. Heb je een mening? Praat/schrijf mee. Ook een kort samengevatte mening draagt bij aan de website!

Lees Interacties

Reacties

  1. Tom Schalken zegt

    Heel veel respect voor de leden van de actiegroep die er hopelijk voor gaan zorgen dat er voor ons allemaal een beter plan op tafel komt!