Korte berichten week 19

Geen reactie op ” Open brief”

Afgelopen woensdag verscheen een artikel met een ‘ Open brief’ aan de A. Helaas is daar tot nu toe geen reactie op gekomen. We hopen natuurlijk dat de A. ons het respect zal geven door op onze uitnodiging in te gaan maar voor nu kunnen we daar nog niet van uitgaan.

Aanstaande maandag is de volgende bijeenkomst voor en door bewoners
meer informatie

Bijeenkomst voor bewoners 13 mei

Inmiddels zijn er alweer 3 weken verstreken waarin de A. een time-out neemt. Er wordt wel gesproken met individuele bewoners en met een aantal bewoners uit het Kwikstaartpad. De time-out lijkt dus vooral te gelden voor de communicatie met de actiegroep.
Ook de aan diverse bewoners beloofde brief of nieuwsbrief van de A. is niet op de mat gevallen. De actiegroep wil daarom een aantal voorstellen doen voor nieuwe acties en wij willen de hulp van de bewoners daarbij inroepen.
Kom, praat en denk mee over hoe wij nu verder gaan!

Kwikstaartpad zoek deal

Vanuit betrouwbare bron hoor ik dat de bewoners van het Kwikstaartpad die voor nieuwbouw zijn in gesprek zijn gegaan met de A. Zij proberen of zij los van de rest van het projectgebied tot een akkoord kunnen komen om de hun beloofde nieuwbouw alsnog te krijgen. Helaas zijn zij er inmiddels achtergekomen dat zij dachten het eens te zijn over grondgebonden woningen maar dat de A. dat helemaal niet van plan is. De Alliantie wil nu op die plek appartementen bouwen.

Oproep: “Schrijf je mee?”

Nog heel veel straten missen een verhaal… Heb je een verhaal te vertellen over jouw straat? Laat het weten. Heb je een mening? Praat/schrijf mee. Ook een kort samengevatte mening draagt bij aan de website!

Lees Interacties

Reacties

  1. Ineke van Dijk zegt

    Weet niet hoe je er bij komt dat er appartementen worden gebouwd op het Kwikstaartpad, dat zijn slechts schetsen en totaal nog niet zeker bedankt weer, steeds meer overtuigd dit los van de groep oproerkraaiers te doen en als pad voor ons zelf te gaan,daar zullen wij heel wat meer mee bereiken dan al dit gekonkel dank je wel henk