Korte berichten week 38

Overzicht opvallende zomerberichten

Deze zomer kreeg ik een aantal opvallende berichten toegestuurd.

Zoals dit bericht uit het AD:

De bewoners-commissie van seniorencomplex Overseldert/Nederseldert in Zielhorst zet grote vraagtekens bij jaarlijkse servicekosten. (Danielle te Beest 30-07-19)

Een officiƫle klacht bij de Alliantie leverde echter geen antwoorden op, maar een nietigverklaring van hun commissie. Bewoners zijn woedend.
Lees hier het hele artikel

ps. volgende week nog een paar interessante berichten uit het nieuws deze zomer

De Kraaivogels willen informeren

Na de schandalige manier waarop de Alliantie op de zaken vooruitloopt en nu ook de wethouders voor hun karretje wil spannen is het nodig dat de gemeenteraad de echte informatie gaat ontvangen. De informatie van ons de bewoners en niet de voortdurend misleidende informatie van de Alliantie. De Kraaivogels zijn hard aan het werk om zo spoedig mogelijk die informatie te gaan presenteren.

Nieuwe pagina op de website

In de komende tijd ga ik per week bijhouden hoeveel woningen er beschikbaar komen op Woningnet. Per week zet ik dat aantal op de pagina: “Urgentie – en dan?
Het gaat dus om woningen die vergelijkbaar zijn met waar we nu wonen, en dus geen appartementen o.i.d.

Oproep: “Schrijf je mee?”

Nog heel veel straten missen een verhaal… Heb je een verhaal te vertellen over jouw straat? Laat het weten. Heb je een mening? Praat/schrijf mee. Ook een kort samengevatte mening draagt bij aan de website!