Korte berichten week 50

In de 2 jaar dat er nu gesproken wordt over het Vogelbuurt project ontvouwt zich de ware omvang van de crisis op de sociale woningmarkt.

Deze week verschenen weer veel artikelen die op de ontstane problemen op de woningmarkt ingaan. Hieronder een aantal links naar artikelen die het lezen waard zijn.

lees meer in dit artikel

85 nieuwsbrieven bezorgen is moeilijk

Helaas blijkt het voor de Alliantie te moeilijk om de nieuwsbrieven bij iedereen op tijd te bezorgen. Afgelopen weekend lag de nieuwsbrief al bij diverse omwonenden in de bus, maar de betrokken bewoners op o.a. de Talingstraat en de Kramsvogelstraat hebben hem niet ontvangen.
Je kunt hem via deze link wel lezen.

Urgentie pagina op de website

Op de pagina ‘Urgentie‘ hou ik inmiddels 15 weken lang bij hoeveel woningen er voor ons als passend op Woningnet verschijnen. in die 15 weken zijn er 25 woningen ter beschikking gekomen, gemiddeld is er dus zo’n anderhalve woning per week te verdelen tussen de gegadigden.

Oproep: “Schrijf je mee?”

Nog heel veel straten missen een verhaal… Heb je een verhaal te vertellen over jouw straat? Laat het weten. Heb je een mening? Praat/schrijf mee. Ook een kort samengevatte mening draagt bij aan de website!