Korte berichten week 8

SP stelt vragen aan het College

Marc Smits van de SP fractie heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W. De vragen kan je hier lezen (pdf)

Bijeenkomst bewoners

Van Vloor van der Heijden kreeg ik dit goede nieuws: Samen met Marc Smits raadslid van de SP wordt er over ongeveer 3 weken een bewonersbijeenkomst georganiseerd voor alle bewoners. Daar kunnen dan alle bewoners geïnformeerd worden over de stand van zaken op dat moment. Verdere bijzonderheden later en er is beloofd dat er ook een flyer verspreid wordt met de details. (bedankt voor je inzet Vloor)

Schriftelijke vragen aan Alliantie

Na het gesprek wat ik begin deze maand had met Cock Snel en Petra van Schaik heb ik hen deze vragen via mail gesteld:

  • Wat is de minimale periode dat bewoners in een woning die aangemerkt staat als ‘uitgestelde sloop’ straks kunnen wonen. (Eigenlijk ook de minimale periode dat de bewoners met rust gelaten worden als het stof van deze ontwikkeling weer is gaan liggen.)
  • Bevestigen dat bewoners die dat willen mogen terugkeren op hun huidige adres als op dat adres eenzelfde soort woning teruggebouwd wordt.
  • Een hardheidsgarantie – een bevestiging vanuit de directie dat hetgeen er door de medewerkers toegezegd of gecommuniceerd wordt ook daadwerkelijk geldig is… en dus niet weer van tafel geveegd gaat worden.
  • Wat gebeurd er als de 70% niet gehaald wordt? Laat de Alliantie de bewoners dan met rust of komen ze binnen de kortste keren weer met een volgend plan op de proppen?
  • nog geen antwoorden- waarom lees je hier

Dat helpt…

Ik kwam deze advertentie tegen op Woningnet.

Oproep: “Schrijf je mee?”

Nog heel veel straten missen een verhaal… Heb je een verhaal te vertellen over jouw straat? Laat het weten. Heb je een mening? Praat/schrijf mee. Ook een kort samengevatte mening draagt bij aan de website!