Kwikstaartpad

Kwikstaartpad 35 – 46 even en oneven

Van Ineke van Dijk (bewoonster Kwikstaartpad) kreeg ik de onderstaande informatie:

Op het Kwikstaartpad ontstaan bij bewoners terecht onzekerheid en irritatie. We zijn al een aardige tijd bezig met de Alliantie inmiddels twee jaar verder pas in februari (2018) een woonwensenonderzoek, Wij hebben zelf een onderzoekje gedaan.

De bewoners kregen de volgende vragen:

 1. Wil je blijven wonen in de eigen woning?
 2. Wil je sloop/nieuwbouw?
 3. Vertrek uit het gebied en ergens anders gaan wonen?

Uitkomst: Op 2 bewoners na wil iedereen sloop/nieuwbouw en terug op dezelfde locatie, je zou toch zeggen dat hier de 70% ruim gehaald wordt. Toch zegt de Alliantie dat het niet zeker is dat er gesloopt gaat worden, mocht dat wel gebeuren dan garanderen ze niet dat de oorspronkelijke bewoners weer terug mogen. Daar begrijpen wij dus niets van.

Lees Interacties

Reacties

 1. Henk van den Bor zegt

  @Ineke – zolang je zo weinig concrete toezeggingen van de Alliantie krijgt is het dus eigenlijk niet verstandig om vóór sloop te kiezen. Als je die keuze eenmaal gemaakt hebt wordt je onderdeel van de 70% en ben je verdere inspraak kwijt en moet je domweg gedwongen verhuizen.
  Door nog niet voor sloop te kiezen geef je aan de Alliantie aan dat ze beter hun best moeten doen en je meer moeten bieden voordat je aan hun kant wil komen staan.

  De keuze: Ja, ik ben alleen voor sloop als ik op dezelfde plek terug mag komen staat niet in het onderzoek van de woningbouwvereniging.

 2. Ineke van Dijk zegt

  Prachtige website Henk, complimenten, erg mooi
  Las dat er op de Kramsvogelstraat al drie huisjes leeg staan, ook op het Kwikstaartpad
  staan al twee huisjes leeg die niet meer verhuurd worden, hoorden wij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *