Mussenpad

Mussenpad 1 – 8 even en oneven

De onderstaande informatie heb ik ontvangen van Vloor van der Heijden (Mussenpad 2) zij is op dit moment woordvoerster van de actiegroep die zich inzet voor de belangen van de bewoners van het Mussenpad.

Vloor: “Onze actie groep bestaat uit 4 bewoners. Ons doel was niet om perse pro sloop of pro renovatie te zijn. Wat wij belangrijk vinden is dat de Alliantie eerlijk communiceert naar alle bewoners. Wat wij belangrijk vinden is dat de bewoners toegang hebben tot de juiste informatie en op basis daarvan straks een keuze kunnen maken voor of tegen sloop.

vermelding-kwikstaartpad-2007-06Vloor vertelt dat de voorgenomen nieuwbouw in haar gebied al een lange geschiedenis heeft. Zo werd haar omgeving en het Kwikstaartpad al in juni 2007 specifiek genoemd in Amersfoort Vernieuwt/Liendert-Rustenburg Vernieuwt. Daarna zijn deze onderdelen geruisloos verdwenen uit het ‘Amersfoort Vernieuwt’ project.

Eigen peiling van bewoners
In mei 2018 hebben bewoners  zelf een onderzoek gehouden in de straten Vinkenbaan/Mussenpad/Geelgorsstraat/Mezenpad/Merelstraat/Tapuitstraat 
De resultaten van dat onderzoek zijn te lezen in dit document. In dat onderzoek was de optie ‘renoveren’ nog op de tafel.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *