Talingstraat

Talingstraat 1 – 21 oneven

Vandaag (5 februari) kreeg ik een reactie op het verslag van mijn woonwensenonderzoek die zo opvallend is dat ik hem doorgeplaatst heb op deze pagina, ook omdat ik nog geen persoonlijke verhalen uit de Talingstraat heb gehoord.

Dit is in het kort de geschiedenis van Denny Nieuwenhuis die sinds vorig jaar in de Talingstraat woont:

Hoe kan het zo zijn, dat mij, VOOR het tekenen van het huurcontract: MAART 2018, door Karin van de alliantie is verteld dat er grote kans was dat de gehele woning gerenoveerd zou worden.
Bestaande uit : volledige isolatiepakket, rondom dubbel glas, geheel nieuw geïsoleerd dak, vaste trap etc etc. vervolgens wordt er maar besloten iemand langs te sturen om te vertellen dat het op een definitieve sloop lijst staat en er helemaal niks gerenoveerd gaat worden?

Dus uiteindelijk word ik eerst misleid, vervolgens is mijn 7jaar inschrijving verloren gegaan. Heb ik geïnvesteerd om mijn huis naar wens te krijgen (alles is aangepakt inclusief de voor en achtertuin) en word vervolgens gedwongen te verhuizen omdat een nieuwe woning niet binnen mijn financiële situatie past en hier totaal niet voor gekozen heb.

Hoe kan het zo zijn dat er niemand vroegtijdig geïnformeerd wordt over de plannen van zijn/haar woning. Als ik dit vroegtijdig geweten had, had ik nooit mijn 7jaar inschrijving, huur kosten van afgelopen jaar en totale verbouwingskosten hieraan verspeeld.

Ik wacht nog steeds op een reële passende oplossing.


Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *