Waarom deze website?

De informatie vanuit de Alliantie is nogal zuinig en mondjesmaat. Voor de bewoner zijn er alleen beknopte nieuwsbrieven. Voor deelnemers aan de klankbordgroepen is er meer informatie, maar die wordt niet altijd gedeeld met de bewoners. De informatie die wel gedeeld wordt is tot nu toe afhankelijk van het contact wat je als bewoner hebt met je klankbordgroep.

Om te zorgen dat iedereen alle informatie bij elkaar kan vinden is er nu deze website waarop in de komende tijd alles verzameld wordt.

Uiteraard moet iedereen uiteindelijk zijn eigen keuzes maken. Om die overwegingen te doen is toch vaak goed om de mening van anderen in de wijk te kennen en misschien in je eigen besluitvorming mee te nemen, daarom is er ook ruimte voor meningen op deze website. We proberen wel de feiten en de meningen gescheiden te houden en nodigen iedereen uit om zijn mening kenbaar te maken en om het ons te laten weten wanneer er op deze website onjuistheden staan.

Wil je voor jezelf of jouw straat iets aan de website toevoegen? Graag! Neem contact op of stuur je inhoud (liefst als Word of text document)